Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό


Εικόνα ντροπής είχε ο Ολυμπιακός στο φιλικό αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 5-0 (!) από τους Κρητικούς που γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την συμπλήρωση των 80 ετών από την ίδρυση τους. Σαν να μην έφτανε η ήττα για τον Ολυμπιακό, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε τους Ραούλ Μπράβο και Μαρέσκα να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο.

Κετσπάγια:«Είχαμε απουσίες και αρκετοί έπαιξαν σε θέσεις που δεν τις γνωρίζουν πολύ καλά αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάνει ούτε στα φιλικά. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό που είπα πριν».
«Τα τρία γκολ τα κάναμε δώρο. Δεν παρουσιαστήκαμε με όρεξη, δείξαμε αδιαφορία και τα γκολ δε μας τα έβαλε ο Εργοτέλης αλλά εμείς. Όταν δίνεις την μπάλα στον αντίπαλο μπροστά στο τέρμα, λογικό είναι να σκοράρει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε να πούμε πολλά. Είχαμε απουσίες και αρκετοί έπαιξαν σε θέσεις που δεν τις γνωρίζουν πολύ καλά αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάνει ούτε στα φιλικά. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό που είπα πριν», τόνισε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στις επιστροφές των Ντάρμπισαϊρ και Στολτίδη:
«Ο Ντάρμπισαϊρ δείχνει εντάξει, του λείπουν αγώνες αλλά θα επιστρέψει σιγά-σιγά κανονικά. Ο Στολτίδης προπονείται μαζί μας καιρό αλλά και εκείνος έχει έλλειψη από παιχνίδια και θέλει χρόνο». Τέλος, σχετικά με την κατάσταση των Ραούλ Μπράβο και Έντσο Μαρέσκα, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες είπε: «Δεν ξέρω ακόμα και δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών