Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτός ήταν Ολυμπιακός...


Την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου γνώρισε εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός.Επεισόδιο ανάμεσα στον Σισέ και τους οπαδούς των γηπεδούχων!

Τεν Κάτε:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είχαμε κάκιστη απόδοση σήμερα. Εξαιρώ βέβαια τον Λέτο που είχε μια αρκετά καλή παρουσία, όπως επίσης και τους νέους από τις Ακαδημίες. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμενα! Αλλιώς ένας ποδοσφαιριστής παίζει στα επίσημα παιχνίδια ή σε φιλικά με ευρωπαϊκές ομάδες και αλλιώς σε ένα φιλικό με μια η υποδεέστερη ομάδα, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το επεισόδιο ανάμεσα στον Σισέ και τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου: «Σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογώ. Ένας παίκτης, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, είναι επαγγελματίας και της εμβέλειας του Σισέ δεν θα πρέπει να ενεργεί έτσι ασχέτως αν τον βρίζουν. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι ανέκαθεν εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια απ’ ότι μου είπε ο ίδιος, μετέφερε δύο φορές στον Δαλούκα το γεγονός (ότι του πέταξαν μπουκάλια), αλλά δεν του έδωσε σημασία. Ήταν απλά ένα ξέσπασμα».Για τη συνέχεια: «Πρώτα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό και μετά την ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ. με Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ), στο οποίο θα είμαστε έτοιμοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών