Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Yπάρχει και η άλλη άποψη για το δημοσίευμα του Focus...


Μην το παίζετε ξαφνικά όλοι ενωμένοι επειδή τόλμησαν κάποιοι τρίτοι να δουν και να αποτυπώσουν την ολοφάνερη ξεφτίλα της χώρας!
Οι Γερμανοί φταίνε για τα δικά μας τα χάλια; Εσείς διαλέξατε να βγάζετε για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα, γιατί κακά τα ψέματα Ν.Δ=ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ=Ν.Δ! Οι κυβερνώντες ήταν και είναι απατεώνες και ο λαός είναι απλά μαλάκας που τους εκλέγει μονίμως! Ποιος φταίει για όλα αυτά; Οι Γερμανοί φταίνε;
Σηκώθηκαν τώρα όλοι τάχα για να υπερασπιστούν τη χώρα .Στάχτη στα μάτια σας ρίχνουν ρε! Είτε είχε είτε δεν είχε το Focus αυτό το εξώφυλλό, εσύ Έλληνα που τώρα διαμαρτύρεσαι στα σκατά ζούσες και στα σκατά θα εξακολουθήσεις να ζεις.... Και μη μου πεις τώρα πως είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο ζωής σου γιατί θα σε φτύσω! Ας μην είμαστε υποκριτές και ας μην παρασυρόμαστε από τη φράση "τα εν οικω μη εν δήμω", γιατί αυτά είναι μπούρδες! Η ουσία είναι που μετράει και δεν μας φταίει κανείς αν βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Δε φταίει ο Γερμανός, ούτε ο Κινέζος, ούτε ο Αμερικανός που εσύ βλάκα ψηφίζεις εκείνους που κλέβουν και που ΣΕ κλέβουν.
http://trupokarudos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών