Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Μεθοδευμένη επίθεση κατά Κούγια...


Ποιος να την υποκίνησε άραγε, ποιος;;;
Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ακόμα ένα βήμα προς την Σούπερ Λιγκ επικρατώντας της Ηλιούπολης με 1-3, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Αλέξης Κούγιας που σώθηκε από την αστυνομία.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με το σουτ του Σολάκη, ενώ ο Ουμπίντες λίγο πριν το ημίχρονο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους “Βολιώτες”. Τότε δόθηκε και η αφορμή για να ξεσπάσει ένταση στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Οι οπαδοί των γηπεδούχων την “φύλαγαν” στον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια για την περσινή μήνυση στον πρόεδρο της ομάδας τους, Γιώργο Τσακογιάννη και την δήλωση του μεγαλοδικηγόρου για υποβιβασμό της ομάδας. Ο Αλέξης Κούγιας περικυκλώθηκε ενώ έπεσαν και κάποιες “ψιλές” μέχρι να επέμβουν οι αστυνομικοί και ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο κόσμος συνέχισε να επιτίθεται φραστικά πια στον Κούγια, ο οποίος αποχώρησε με την συνοδεία αστυνομικών στο 75ο λεπτό του αγώνα.

Τέσσερα λεπτά μετά την... ηρωική έξοδο του Κούγια, ο Κάμπας μείωσε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά, αλλά ο Καπετάνος στο 89΄ έβαλε τέλος στις ελπίδες της Ηλιούπολης για θετικό αποτέλεσμα.

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Δημήτρης, Ψαρρής, Κόλτσης, Νικολόπουλος, Παραράς, Μουνιόθ (60' Σαρμιέντο), Γήτας (80' Δωροβίνης), Κάμπας, Νατσέφσκι, Στεφανίδης (51' Αλημπάς).
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ζαραδούκας, Ουμπίντες (76' Αμπράμοβιτς), Κόρμπος, Μπουλούτ, Ροτζέριο (56' λ.τ Φούφουλας), Σιαλμάς (70' Αρβανίτης), Σολάκης, Λιαπάκης, Καπετάνος, Ψυχογιός.


newsit.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών