Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Άκρα του τάφου σιωπή...


Aναδημοσίευση www.adiakritos.gr
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΣ
Κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί κυβερνώντες που άλλαξαν την προβιά τους αλλά όχι την πολιτική τους συνείδηση και τα ιδεολογικά τους πιστεύω, κάπου χαμένα ανάμεσα στις ύποπτες διασυνδέσεις και στον υπόκοσμο, κάνουν την πάπια, 24 ώρες μετά την αποκάλυψη ότι οι κυρίες Δαμανάκη και Νόρα Κατσέλη, κατέθεσαν υπερασπιστικά στην προανάκριση που γινόταν πριν από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της προέδρου του Δικτύου Γυναικών. Το οποίο βάσει στοιχείων της δικογραφίας, χρηματοδοτήθηκε από γνωστό κατηγορούμενο ως μαστροπό της αθηναικής κοινωνίας. Με λίγα λόγια η αγωνίστρια Ρουμπάνη που είχε ιδρύσει εδώ και 15 χρόνια οργάνωση για το trafficking, είχε σπόνσορα κατηγορούμενο μαστροπό.
Ο Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν στας Ινδίας όταν έσκασε το θέμα και βέβαια το έκαναν γαργάρα όλα τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης και πρωτίστως πολλά blog που πουλάνε μούρη περί ανεξαρτησίας και ελευθεροστομίας. Παπάρια…
Από την άλλη, το ΕΠΊΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ κάνει τον κινέζο. Νομίζει οτι θα ξεχαστεί η ιστορία. Νομίζουν. Υπάρχει πολλή συνέχεια για το θέμα.
Όπως συνέχεια θα υπάρξει και για γνωστούς δημοσιογράφους ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ. Όλα με χαρτιά, τις επόμενες μέρες. Η αρχή θα γίνει με μούρες από τον χώρο της τηλεόρασης. Και έχει να πέσει πολύ γέλιο.
Εαν οι εφημερίδες το βούλωσαν μπουκωμένες από τα εκατομμύρια και τα κανάλια ξεπουλήθηκαν για να καλύψουν τα χρέη τους, υπάρχουν ελεύθερες συχνότητες στο διαδίκτυο που δεν μασάνε.
Άλλωστε από την εποχή που σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ πήγαινε ως μάρτυρας στις δίκες του Μαζοκόπου για βόμβες και δολοφονίες, φαίνεται ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών