Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Γελοίες απαντήσεις...


Κ.Κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;ΓΙΑ ΚΑΦΕ;ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;

Προσυπογράφουμε την ανάρτηση του adiakritos

KAI OI ΔΥΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…

Μεγάλο πολιτικό ζήτημα έχει προκύψει με τις δύο προανακριτικές καταθέσεις της Μαρίας Δαμανάκη αλλά και της Νόρας Κατσέλη ως μάρτυρες υπεράσπισης, της κατηγορούμενης για μαστροπεία Ρουμπάνη, επικεφαλής του Δικτύου για την προστασία των γυναικών που έχουν πέσει θύματα trafficing. Προφανώς και τα δύο προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν γνωρίζουν την δικογραφία της υπόθεσης πριν καταθέσουν. ΟΦΕΙΛΑΝ όμως να την γνωρίζουν. Είναι πολιτικά πρόσωπα. Έχουν νομικές γνώσεις. Δεν πας να καταθέσεις, όταν δεν γνωρίζεις και μάλιστα για πρόσωπα που εμπλέκονται σε ανάλογα κακουργηματικά αδικήματα. Η Ρουμπάνη απολαμβάνει μέχρι τέλους ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ της αθωότητας. Αναμφίβολα. Οι δύο γυναίκες όμως του ΠΑΣΟΚ; Σε τι ήλπιζαν καταθέτοντας στην προανακριτική; Να επηρρεάσουν τους δικαστές για να πέσει η κατηγορούμενη στα μαλακά; Να εξάρουν απλώς την προσωπικότητά της; Για ποιο λόγο; Μαρτυρία υπεράσπισης σημαίνει ελπίδα για τα μαλακά. Και ένα πολιτικό στέλεχος, δεν έχει το δικαίωμα να ανακατέβεται σε τέτοια ζητήματα. Δεν το ψηφίζει ο λαός για να ανακατέβεται.
Το περιεχόμενο των επιστολών τους, για εμάς είναι πολιτικά απαράδεκτο. Στο παρελθόν, πολιτικοί πήγαιναν και κατέθεταν για παπάδες. Στο παραδικαστικό. Μια φορά επίσης μητροπολίτης πήγε και κατέθεσε για έμπορο ναρκωτικών. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα. Ο ADIAKRITOS ζητά από τον κ.πρωθυπουργό(εαν εξακολουθεί ακόμα να πιστεύει στην κάθαρση)να τις θέσει και τις δύο εκτός της όποιας πολιτικής θέσης διατηρούν. Με σκιές, δεν κυβερνάς Γιώργο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών