Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη


Το σκάνδαλο της Ακρόπολις πρέπει να μην υπήρξε ποτέ...Ελεύθερος και ο Θ. Πρινιωτάκης. Αν ήταν κανάς φουκαράς φοιτητής που είχε βρεθεί αποτύπωμά του σε καμιά υποτιθέμενη "γιάφκα", όμως, θα βρισκόταν ήδη στον Κορυδαλλό.

Η είδηση από τη zougla.gr, τα σχόλια δικά μας...


Νέα διαφωνία ανακριτή - εισαγγελέα στη υπόθεση των ομολόγων και για τον τρίτο υπεύθυνο της χρηματιστηριακής εταιρείας Ακρόπολης, Θ. Πρινιωτάκη.

Μετά τον Γιώργο Αποστολίδη και τον Σοφοκλή Πρινιωτάκη, σήμερα ήταν η σειρά του Θόδωρου Πρινιωτάκη, για τον οποίο υπήρξε και τρίτη διαφωνία για το θέμα της αποφυλάκισής του.

Ο εφέτης ανακριτής Γιώργος Λέκκας είχε την άποψη ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 500.000 ευρώ, ενώ ο εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας ζήτησε να προφυλακιστεί. Την οριστική απόφαση θα πάρει το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Ο κ. Πρινιωτάκης αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε ζημία του ελληνικού Δημοσίου.

Εάν, ωστόσο, αμφισβητηθεί ότι το ομόλογο δεν ζημίωσε το Δημόσιο, ζήτησε να εξετασθούν όσοι είχαν ευθύνη για την έκδοσή του, όπως πρώην υπουργοί και γενικοί γραμματείς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών