Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ελεύθερους και δανεικούς


Η χθεσινή συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια έφερε άσχημα μαντάτα στον κόσμο του Ολυμπιακού, αν και αυτό ήταν απλώς η αφορμή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στον Κετσπάγια ότι μεταγραφές τύπου Κάλστρομ και Γκονζάλες ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ καθώς τα ποσά είναι αστρονομικά για την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Ετσι, ο Σ.Κόκκαλης συζήτησε με τον προπονητή για τις «επόμενες λύσεις» που αφορούν παίκτες δανεικούς ή και ελεύθερους.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προσδοκούσε να γίνει κάτι, μία μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά, μέσω της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να γίνεται αφού ούτε οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι «ζεστοί», ούτε οι υπόλοιποι επιχειρηματίες με τους οποίους έγιναν επαφές. Οσο για την λύση Μαρινάκη, αυτή απορρίφθηκε εξαρχής.

Επιθετικοί
Για τη θέση του επιθετικού ο Γεωργιανός έχει ζητήσει έναν κλασικό σέντερ φορ και όχι περιφερειακό και οι λύσεις που έχουν εξεταστεί είναι δύο: ο Φερνάντο Μοριέντες και ο Γιόσι Αλτιντορ. Κάπου εκεί όμως μπαίνει το ερώτημα γιατί επιμένει ο Κετσπάγια και απορρίπτει τη φτηνή λύση του δανεικού Γκιγιέρμε ενώ μπορεί να τοποθετήσει στην κορυφή τον Ντιόγκο…. Στα δύο ονόματα λοιπόν αυτά, το δίλημμα είναι προφανές. Εμπειρος χωρίς αξία μεταπώλησης (Μοριέντες) ή νεαρός με οψιόν και την ελπίδα να βγει «λαυράκι»; Πάντως, αμφότερες οι περιπτώσεις θα στοιχίσουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ετησίως. Οσο για τον Εντού, που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, φαίνεται να έχει «κοπεί» διότι είναι περισσότερο περιφερειακός κυνηγός. Σίγουρο όμως είναι ότι ο Βραζιλιάνος είχε πρόβλημα με τον περσινό τραυματισμό του και έκανε τόσο κακή χρονιά που έμεινε ελεύθερος ενώ πέρυσι τέτοιο καιρό η Μπέτις ζήταγε πάνω από 7 εκατομμύρια!
Μέσοι
Δηλώσεις στη Νορβηγία έκανε ο μάνατζερ του Τέτεϊ τονίζοντας ότι η επιθυμία του παίκτη είναι να πάρει μεταγραφή από τη Ρόζενμποργκ αλλά με την τιμή του να βρίσκεται αρκετά ψηλά (4 εκατομμύρια), ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται. Αντίθετα, η περίπτωση του Εντσο Μαρέσκα δείχνει πιο πιθανή αφού υπάρχει μία φήμη ότι η Σεβίλλη μπορεί να τον παραχωρήσει με μικρό ποσό. Ο παίκτης πάντως θέλει 1,8 εκατομμύρια τον χρόνο. Για την αριστερή πτέρυγα, ο Κετσπάγια επιμένει ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και οι παίκτες που του έχουν προταθεί είναι ο εξής ένας, ο Αρμεντέρος (επίσης της Σεβίλης). Από κει και πέρα, ακούστηκε ξανά το όνομα του Λεονάρντο του Λεβαδειακού.
www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών