Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Οι μούφες των τρομακτικών...!


Καλησπέρα σας,


όλοι σας όσοι ασχολείστε με το internet και γενικά με την ενημέρωση μέσα από αυτό, τις τελευταίες μέρες θα παρατηρήσατε την είσοδο του tro-ma-ktikou στην Μπλογκόσφαιρα. Το εν λόγω blog αυτοπαρουσιάστηκε στην αρχή ως οι συνεχιστές του νο.1 μπλογκ παγκοσμίως troktiko. Στη συνέχεια τα γύρισε όλα πίσω και απλά υποστήριξε πως είναι απλά οι συνεχιστές της ιδέας του αδικοχαμένου Σωκράτη Γκιόλια. Όλο αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν ένα πανέξυπνο διαφημιστικό τρίκ, το οποίο βέβαια δεν τιμά σε καμία περίπτωση απολύτως την μπλογκόσφαιρα.


Το συγκεκριμένο μπλογκ έχει καταφέρει να αποκτήσει πολύ γρήγορα ένα μεγάλο αναγνωστικό κοινό, όμως ο λόγος είναι προφανής.Οι επισκέπτες μπαίνουν είτε για το σάλο που προκλήθηκε, είτε γιατί πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι κρύβετε το troktiko από πίσω. (Πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση)


Αυτό που διαβάζετε δεν είναι μια επίθεση στο blog, αλλά μια αντικειμενική ματιά στη στάση που έχει κρατήσει το τρομακτικό. Ύβρεις, αναληθείς ειδήσεις (παρακάτω θα δείτε τι εννοούμε), προβοκάτσιες, λανθασμένες εντυπώσεις και όλα αυτά μέσα σε μια εβδομάδα.


Το μόνο που θέλω είναι να σας κάνω να σκεφτείτε τελικά αν αυτό είναι το blogging που θέλουμε στην Ελλάδα. Τους τυχοδιώκες, τα αρπακτικά που εκμεταλλεύονται τα πάντα προς δικό τους όφελος. Μια απλή ερώτηση μόνο. Αν αυτό θέλουμε. Γιατί αν δεν το θέλουμε αυτό το blogging έχουμε επιλογή. Απλά να το αγνοήσουμε. Προωθείστε το μήνυμα όπου πιστεύετε ότι έχουν ξεγελαστεί με το νέο τρο-μα-κτικό. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη.


Υ.Γ.


Δείτε παρακάτω τις ειδήσεις που οι ερασιτέχνες περάσανε σαν αποκλειστικά και τότε θα καταλάβετε πολλά.



Ηρθε η βοήθεια από το ΔΝΤ σε..Δολάρια με καράβι και ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ τα φωτογράφησεΔειτε

ΣΤο Χαιδάρι σε ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκαν 2 άτομα κλικ1 .... κλικ2 .... κλικ3.... κλικ4

Ο Καραμανλής βγήκε με τη Ντούβλη κλικ
Εσκασε βόμβα στα Πατήσια κλικ

92χρονη ήταν έγκυος 61 χρόνια Δειτε

Εγινε Ισχυρότατος σεισμός στην Αθήνα....2,6 Ρίχτερ Δείτε

Ο Τέρενς Κουίκ έπαθε καρδιά και μπήκε Νοσοκομείο κλικ

Ο Γιος Ζαγορίτη με τη Τζούλια στο Πόρτο Καρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών