Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Περίεργη σιωπή...


Έδιωξαν τον Γιώργο Χριστοφορίδη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το γράψαμε μόνο εμείς ο πολύς Νικητέας και το site του δεν έγραψαν κουβέντα. Άμα ήταν σε καμιά ανταγωνιστική εφημερίδα θα είχε γίνει της πουτάνας το κάγκελο!!! Αλλά έτσι είναι άμα είσαι στην εφημερίδα των "δημοσιογράφων" τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Των δημοσιογράφων που έδιωξαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο από την εφημερίδα επειδή δεν έγινε Κομιστής , αυτοί που ως τσάτσοι του Εθνικού Εργολάβου έπαιρναν τους παχυλούς μισθούς τους και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΝ.

Και τώρα με δανεικά και ΑΓΥΡΙΣΤΑ από την Τράπεζα Πειραιώς που έχει το θράσσος να θέλει να αγοράσει ΤΖΑΜΠΑ, Τ.Τ και Αγροτική Τράπεζα (ευτυχώς η Κυβέρνηση δεν θα της το επιτρέψει) μαγειρεύουν τρόπους επιβίωσης αφού το αναγνωστικό κοινό ΑΡΓΑ αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ τους γυρίζει την πλάτη.
Η ΠΑΣΟΚΟΦΥΛΛΑΔΑ που έχει ιδιαίτερες σχέσεις και με τον ΜΕΣΑΙΟ χώρο της ΝΔ(Μπακογιάννη και τα λοιπά σούργελα) επιχειρεί να παίξει ρόλο κοροϊδεύοντας και πάλι τον κοσμάκη όπως το πρωτοσέλιδο με τα χαρισμένα δάνεια από την Λούκα Κατσέλη και το ΠΑ.ΣΟ.Κ προεκλογικά. Βέβαια ο Παπανδρέου γνωρίζει τι εστί Θέμος-Καραμήτσος και δεν βλέπουμε να τους κάνει τα χατήρια . Και ψάχνουν τρόπους να βρουν άλλους συνομιλητές στο ΠΑ.ΣΟ.Κ χτυπώντας επιλεκτικά συγκεκριμένους Υπουργούς. Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε δράματα στην Απ. Παύλου και τουλάχιστον 5 εργαζόμενοι στην εφημερίδα θα αποζημιωθούν και θα απολυθούν. Σε λίγες μέρες η συνέχεια ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών