Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Σάλος με τα Golden Boys του Γηροκομείου Αθηνών...


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΥΜΠΑ

Κυριακή απόγευμα. Στο Κολωνάκι. Λίγα μέτρα μακριά από τον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου του Πτωχοκομείου. Εκεί όπου, με περίεργο τρόπο, εξαφανίζονται τα χρήματα του παγκαρίου με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι ο πρωτποψάλτης και ο νεωκόρος.

Στο Da Cappo και στη Βιβλιοθήκη ανώτατοι δικαστές και δικηγόροι διαβάζουν δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τα GOLDEN BOYS του Πτωχοκομείου Αθηνών. Τους συγγενείς του αρχιμανδρίτη Μπούμπα που τρώνε με χρυσά κουτάλια... Για τους δικηγόρους που προσλαμβάνονται νύχτα και τους συμβούλους με τα 10.000 ευρώ το μήνα καθαρά!

Οι αναγνώστες δεν πιστεύουν στα μάτια τους. "Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;", επαναλαμβάνουν ενώ τραβάνε τζούρες από τον καφέ τους.

Λίγα μέτρα πιο μακριά, μέσα στο ναό, ένας ιερέας κάνει κύργηγμα και επικαλείται τρεις φορές το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Οι πιστοί αναρωτιούνται που καταλήγει το υστέρημά τους. Και δίκαια...

Η ιστορία του Γηροκομείου που αναδείχθηκε σήμερα και από τον Real Fm, όζει από αδιαφανείς και περίεργες πρακτικές διασπάθισης των κληροδοτημάτων των πιστών. Και όπως πληροφορούμαστε, το ρεπορτάζ, θα έχει και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών