Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Στις 7.30 το απόγευμα της 8ης Μαρτίου 2005 η συνάντηση Καραμανλή-Χριστοφοράκου...


Το πάρτυ μόλις αρχίζει... Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού-"Βούδα" μέχρι πρότινος αρνούνταν ότι είχε συναντήσει τον Χριστοφοράκο. Έλεγε ψέμματα. Το θέμα όμως δεν είναι τι έκανε ο Αντώναρος και ο κάθε Αντώναρος της κυβέρνησης. Το θέμα είναι τι έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το υλικό λοιπόν από το "απόρρητο" ημερολόγιο Χριστοφοράκου το οποίο δημοσιεύεται από το VETO, έχει μια εγγραφή στις 8 Μαρτίου 2005. Ο Μr Siemens έχει σημειώσει με μεγάλα γράμματα το ραντεβού του με τον Καραμανλή και τον Αντώναρο, στις 19.30 στο Hilton! Δεν μιλάμε για τις σουίτες του Καραϊσκάκης που έκλεινε στον Κυριάκο Μητσοτλακη, στην Κατερίνα Μητσοτάκη. Δεν μιλάμε για τις συνεχείς επαφές και ραντεβού με Σιούφα, Λιάπη, Βουλγαράκη, Μπακογιάννη, Αλογοσκούφη. Ούτε για τα "ρουσφέτια" που φέρεται να έκανε στον Ισίδωρο Κούβελο (με το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππασίας στο Άαχεν το 2006). Ούτε για τις επαφές με Γιακουμμάτο, Τσοχατζόπουλο, τις σιδερώστρες που έδινε στον πρόεδρο της Αλληλεγγύης, στενό συνεργάτη του Μακαριστού Χριστόδουλου, Δ. Φουρλεμάδη.

Ούτε φυσικά για τα κολλητιλίκια με τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ Γ. Σπανουδάκη, τα ραντεβού με τον Ρεχάγκελ (!!!), τις συνεχείς επαφές με τον Ευαγγελίδη (πρώην γενικό γραμματέα του ΥΔΤ) και πολλά ακόμα που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Μιλάμε για συναντήσεις με τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Βέβαια τα σαίνια της Εξεταστικής ασχολούνταν με μια συνάντηση που είχε το 1999 με τον Παπακωνσταντίνου. Και κάτι email που αντάλασσε με τον Σέκερη. Για τέτοια τσακάλια μιλάμε (εάν δεν συμβαίνει κάτι άλλο...). Θα επανέλθουμε, καθώς οι αποκαλύψεις πλέον θα πάρουν μορφή χειμμάρου.

Α, και δεν ξεχνάμε τα ονόματα εκείνων των "μεγαλοδημοσιογράφων" που σουλάτσαραν στα γραφεία της Siemens ή έστελναν ευχαριστήρια μηνύματα για τα δωράκια. Θα κλάψουν μανούλες!

:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών