Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

O "σατανιστής" ξαναχτύπησε...


ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ


ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ
«Ροζ» κλήσεις από τις φυλακές, όπου κρατούνταν, έκαναν δύο έγκλειστοι των φυλακών Μαλανδρίνου, παρενοχλώντας ανήλικα κορίτσια. Ανάμεσά τους είναι ο Ασημάκης Κατσούλας, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης των σατανιστών της Παλλήνης. Ο άλλος παραβατικός είναι ο Γεωργόπουλος Θόδωρος του Ανδρέα, μπουμπούκι κι αυτός των φυλακών με καταγωγή από τη Λάρισα.

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΔΑΑ, στο οποίο προσέφυγαν οι γονείς των δύο κοριτσιών.

Όπως κατήγγειλαν, άγνωστος τηλεφώνησε στο σπίτι τους, δηλώνοντας ότι είναι αστυνομικός, ζητώντας επίμονα να μιλήσει με τις ανήλικες κόρες τους. Τα παιδιά «πάγωσαν» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, όταν ο άγνωστος άρχισε να τους μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα και προτάσεις, προκειμένου να προβεί -όπως τους είπε- σε… τηλεφωνική εξέταση DNA. Από πληροφορίες όμως οι δύο παραβατικοί είχαν μιλήσει και με τους γονείς, θείους και άλλους συγγενείς για να τους πείσουν για το αληθές της ταυτότητας τους.

Όπως προέκυψε από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων της τηλεκάρτας από όπου γίνονταν τα τηλέφωνα(serial numper), οι κλήσεις έγιναν από συγκεκριμένο καρτοτηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου. Από την έρευνα στην τηλεκάρτα προέκυψε ότι δράστες είναι δύο Έλληνες, ο Κατσούλας και o Γεωργόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

Εναντίον τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν, τα δύο ανθρωποειδή...
είχαν κάνει πλήθος τηλεφωνημάτων(ακούγεται για πάνω από 15 άτομα)μεταξύ αυτών και σε σπίτια στελεχών διευθυντών μεγάλων επιχειρήσεων. Δύο όμως τόλμησαν να πάνε στον εισαγγελέα.

Ο Κατσούλας είχε απασχολήσει πάλι τη Διακαιοσύνη με τα καμώματά του πριν από 3 χρόνια όταν είχε κατηγορηθεί για την αρπαγή 23χρονης στη Θήβα, με σκοπό να την ξεγελάσει σεξουαλικά και να την εκμεταλευτεί.

adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών