Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Καυτά ερωτήματα για το "παιχνίδι" του Mr MIG...


Aναδημοσίευση από το www.adiakritos.gr
Χαιρόμαστε γιατί το θέμα δεν είναι πια κρυφό. Αναπαράγεται και απο άλλα μέσα του διαδικτύου και αυτός ήταν τελικά ο σκοπός της δημοσιοποίησης αυτών των φωτογραφιών χωρίς προστατευτικά και άλλα κουραφέξαλα. Ήδη συζητείται και γι αυτό χαιρόμαστε και είμαστε εν τέλει περήφανοι που ακόμα διατηρούμε αυτό το ιστολόγιο. Ιδίοις κόποις και ιδίοις ευθύναις.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Και άπτονται κυρίως του ποινικού κώδικα. Έχει ή δεν έχει δικαίωμα ένας επιχειρηματίας με το εύρος του Βγενόπουλου να κρατάει ένα τέτοιο αντικείμενο; Ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες παράγοντες της επιχειρηματικής ελίτ που προστατεύεται από την ΕΛΑΣ αλλά και από προσωπική ασφάλεια, ποιος ο λόγος να βγάζει ένα αντικείμενο(επαναλαμβάνουμε)που μοιάζει με λάμα; Είναι λάμα; Ή στυλό; Ή αναπτήρας; Ή παιχνίδι; Ας μας απαντήσει κάποιος. Γιατί εμείς, αυτά τα “παιχνίδια” τα αγνούμε...
Επίσης, υπάρχει και ένα ακόμα ζήτημα. Στο χέρι του(παρατηρήστε το)ο κ.Βγενόπουλος κρατάει σφιχτά και μια αλυσίδα. Υπό μορφή πρόχειρης σιδερένιας γροθιάς. Κι αυτό προβληματίζει και φαίνεται να έχει διαφύγει της προσοχής των σωματοφυλάκων.

Δεν θα πρέπει εδώ να παραβλεφθεί και ο παράγων, ανθρώπινος φόβος. Ένας άνθρωπος που σε κάποιους αποτελεί στόχο(από αληταράδες, παρακρατικούς και καθίκια της κοινωνίας που έκαψαν τρείς ανθρώπους)όπως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού και ιδιοκτήτης της Ολυμπιακής, είναι λογικό να φοβηθεί μέσα σε αυτή τη κόλαση. Θα έπρεπε όμως σε κείνη την στιγμή να είναι προσεκτικός και ψύχραιμος. Εαν(το επαναλαμβάνουμε)αντί να τον έβλεπε το μάτι του φωτογράφου, τον έβλεπε το μάτι αλήτη, το πλήθος που ήταν δίπλα του θα τους λύντσαρε όλους. Με αποτέλεσμα τώρα να θρηνούσαμε πιθανόν κι άλλα θύματα.Επίσης, υπάρχει και ένα ακόμα ζήτημα. Στο χέρι του(παρατηρήστε το)ο κ.Βγενόπουλος κρατάει σφιχτά και μια αλυσίδα. Υπό μορφή πρόχειρης σιδερένιας γροθιάς. Κι αυτό προβληματίζει και φαίνεται να έχει διαφύγει της προσοχής των σωματοφυλάκων.

Δεν θα πρέπει εδώ να παραβλεφθεί και ο παράγων, ανθρώπινος φόβος. Ένας άνθρωπος που σε κάποιους αποτελεί στόχο(από αληταράδες, παρακρατικούς και καθίκια της κοινωνίας που έκαψαν τρείς ανθρώπους)όπως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού και ιδιοκτήτης της Ολυμπιακής, είναι λογικό να φοβηθεί μέσα σε αυτή τη κόλαση. Θα έπρεπε όμως σε κείνη την στιγμή να είναι προσεκτικός και ψύχραιμος. Εαν(το επαναλαμβάνουμε)αντί να τον έβλεπε το μάτι του φωτογράφου, τον έβλεπε το μάτι αλήτη, το πλήθος που ήταν δίπλα του θα τους λύντσαρε όλους. Με αποτέλεσμα τώρα να θρηνούσαμε πιθανόν κι άλλα θύματα.

Κύριε Βγενόπουλε. Μία συμβουλή: Δεν παίζουν με τέτοια παιχνίδια, ειδικά σε δημόσιο χώρο και ειδικά όταν αυτά τα “παιχνίδια” βρίσκονται σε χέρια σαν τα δικά σας. Κάποτε είχαμε τους καπετάνιους που μπούκαραν οπλοφορώντας στα γήπεδα(όνομα και μη χωριό). Ας μην ζήσουμε πάλι τα ίδια…

3 σχόλια:

admin είπε...

VLAKAKO STILO EINAI.

Kopse tous power rangers.

Ανώνυμος είπε...

Στυλό είναι βρε γίδια!

panos1977 είπε...

ο αινσταιν ειπε:το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια ειναι χωρις οριο αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το δευτερο.και αυτο το γελιο αρθρο που αναδημοσιευετε σε αρκετα blog πολυ θα ηθελα να καταλαβω τι εξυπηρετη εκτος απο το να επιβαιβεωση τον αινσταιν.

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών