Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Να την χαίρεσαι Αλέξη Τσίπρα...


Το στελεχός σου Σίσσυ Βωβού

Απίστευτα πράγματα έγιναν χθες στο Εφετείο Αθηνών . Η φεμινίστρια πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σίσσυ Βωβού η οποία στο παρελθόν κατηγορούσε δημόσια μια εφημερίδα (την Εspressο) επειδή διαστρέβλωνε την υπόθεση της φίλης της και συναγωνίστριάς της Νίκης Ρουμπάνη (τελικα το ρεπορτάζ της εφημερίδας δικαιώθηκε καθώς ασκήθηκε δίωξη στη Ρουμπάνη ) ήταν παρούσα (άγνωστο για ποιο λόγο και ως τι, εκτός αν ήθελε να περάσει μήνυμα στη Δικαιοσύνη) στην εκδίκαση του καταδικασμένου σε 34χρονια για σωματεμπορία Κώστα Σούλιου. Τον Σούλιο κατηγορούν ότι τις βίαζε και τις χτυπούσε δυο Ρουμάνες.

Η μια εμφανίστηκε στο πρωτόδικο δικαστήριο όπου και ανακάλεσε επισημαίνοντας ότι όλα όσα είπε ήταν προκειμένου να χαρακτηριστεί θύμα εμπορίας ανθρώπων και να πάρει άδεια παραμονής στην Ελλάδα ενώ η δεύτερη η οποία φιλοξενήθηκε στο Δίκτυο και βρέθηκε να χορεύει σε στριπτιτζάδικο του βασικού χορηγού, εκτοτε δεν έχει εμφανισθεί για να καταθέσει.

Και μπορεί το... θύμα να απουσιάζει από το δικαστήριο (η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν όταν συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο) ωστόσο η Σίσσυ Βωβού ήταν εκεί και έδωσε δείγματα γραφής του πολιτικού της ήθους όταν άρχισε να ξεμαλλιάζεται με τους συγγενείς του κατηγορουμένου!!!

Το θέαμα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους και η παρουσία της κυρίας Βωβού στα δικαστήρια (από τη στιγμή που δεν έχει έννομο συμφέρον) εγείρει πολλά ερωτήματα που δεν είναι της παρούσης να διατυπωθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών