Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Μετόχι του Ευφραίμ το Μαξίμου...


Με την κατάθεσή της στην ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης του Υπουργείου Γεωργίας Σταματούλα Μαντέλη, διέλυσε το αυθαίρετο νομικό κατασκεύασμα Σανιδά περί «παραπλανηθέντων» υπουργών.
Ο Σανιδάς γνώριζε από την αρχή ότι η επιχείρηση παραχώρησης στη Μονή Βατοπεδίου δημόσιας γης με τη λίμνη Βιστωνίδας που δεν της ανήκε, κατευθυνόταν από το Μαξίμου.
Αυτό που επεδίωκε το Μαξίμου δια του Σανιδά ήταν πετάξει να κερδηθεί χρόνος προκειμένου να επέλθει παραγραφή για τους «παραπλανηθέντες» υπουργούς.
Και η παραγραφή επήλθε με το εσπευσμένο κλείσιμο της Βουλής.
Και οι υπουργοί φαίνεται δια της παραγραφής να απέφυγαν τις ποινικές ευθύνες, εκτός και αν από το άνοιγμα λογαριασμών, προκύψει για κάποιους κατοχή μαύρου χρήματος.
Όπως ήταν επόμενο, οι κατά Σανιδά «παραπλανήσαντες» τους υπουργούς υπηρεσιακοί παράγοντες είναι φυσικό να αμύνονται, αποκαλύπτοντες τις άνωθεν πιέσεις που είχαν δεχτεί προκειμένου να προχωρήσουν στις ανταλλαγές.
Στην κυριολεξία επιβεβαιώνεται το kentri.gr που στις 14/11/2008 υπό τον τίτλο «Μετόχι» της Μονής Βατοπεδίου το Μαξίμου!, μεταξύ των άλλων έγραφε : Όσα αποκαλυπτικά και συνάμα συνταρακτικά ακούγονται
στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, επιβάλλουν την μετατροπή της εξεταστικής επιτροπής σε προανακριτική.
Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία, ότι...

η όλη επιχείρηση παραχώρησης δημόσιας περιουσίας στη Μονή σχεδιάσθηκε από τους πολυμήχανους «διαβολοκαλόγερους» και εκτελέσθηκε με εντολές εκπορευόμενες από το Μαξίμου, το οποίο, όπως αποκαλύπτεται, ο ηγούμενος Εφραίμ είχε καταστήσει μετόχι της Μονής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών