Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Θυμηθείτε τώρα τι έλεγε η κυρία Ιορδανίδου, συγγνώμη Milena θέλαμε να πούμε, στα έγκυρα σάιτ...


Αποκλειστική συνέντευξη της 26χρονης Μίνας Ιορδανίδου εξασφάλισε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr με αφορμή τα δημοσιεύματα του διαδικτύου που ανέφεραν πως συνελήφθη για πορνεία. Σοκαρισμένη και εμφανώς στεναχωρημένη μιλά για "δήμιους" που προσπάθουν να λερώσουν το προφίλ που χτίζει εδώ και μερικά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και του μόντελινγκ παρά τις δυσκολίες.

Χαρακτηρίζει "ψευδείς" τις φήμες και αναληθή τα δημοσιεύματα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά.
Πιο συγκεκριμένα γράφτηκε πως η Μ. Ιορδανίδου συνελήφθη μετά από παγίδα που της έστησαν αφού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπήρχαν πληροφορίες για επί πληρωμή ερωτικά ραντεβού που έκλεινε η ίδια μέσω sites online dating.
Μάλιστα, φημολογείτο πως ένας αστυνομικός της παρουσιάστηκε ως πελάτης για να την παγιδεύσει ενώ χαρακτηριστικές ήταν οι αναρτήσεις που υπογράμμιζαν πως το μοντέλο- πανελίστρια ζήτησε για μισή ώρα ερωτικής ικανοποίησης 250 ευρώ!
Η ίδια σοκαρισμένη ανοίγει την καρδιά της στην stifora.gr και ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο ενώ υποστηρίζει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των «κακόβουλων»: «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι όλα ψέματα για να με βλάψουν. Έλειπα στο Παρίσι και γύρισα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές σε όσους κατασκεύασαν αυτή την άθλια ιστορία».
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πλήγμα που δέχτηκαν οι άνθρωποι του στενού φιλικού και οικογενειακού της κύκλου στο άκουσμα της "ψευδής", όπως την χαρακτηρίζει, είδησης, ωστόσο, κατέστησε σαφές πως οι απαντήσεις θα δοθούν στις δικαστικές αίθουσες: «Είμαι μία κοπέλα που αγωνίζομαι σκληρά στο χώρο του μόντελινγκ. Δεν ξέρω τι σκοπό είχαν αυτοί που γέννησαν αυτή την ψεύτικη είδηση. Είμαι σοκαρισμένη και στεναχωρημένη. Ντροπή που στεναχώρησαν την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους. Η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια», σημείωσε με νόημα.
Ακόμα, άνθρωποι του περιβάλλοντός της, έμειναν έκπληκτοι από τις αναρτήσεις και έσπευσαν αμέσως να τηλεφωνήσουν στην 26χρονη για να εκφράσουν τη δυσπιστία τους. Όπως ήταν φυσικό, η οργή ξεχείλιζε. Η ίδια εικόνα και στο προφίλ της Μ. Ιορδανίδου στο Facebook όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι αναμένουν με αγωνία μία απάντησή της.
Υπενθυμίζεται πως η νεαρή καλλονή έγινε γνωστή από το πέρασμά της στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη στον τηλεοπτικό σταθμό Extra3 ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετά ακόμα πάνελ της ελληνική τηλεόρασης όπως του Βασίλη Δρυμούση. Σημειώνεται πως η πανέμορφη κοπέλα έχει ποζάρει, στο παρελθόν, και για τη στήλη «Espresso Girl».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών