Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Kαυτά ερωτήματα για το "μπουμπούκι" τον Οικονομίδη...


ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ;

Ο υπεράνω υποψίας πρώην αστυνομικός της Ασφάλειας Αττκής που συνελήφθη με 9 κιλά κόκα στο σπίτι του και με ένα που έκανε νταλαβέρι σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Γλυφάδα, λέγεται Αντώνης Οικονομίδης και ήταν συνάδερφος με πολλούς από την παλιά φουρνιά της ΕΛΑΣ.

Το 1995 υπηρετεί στη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και το 1999 αποχωρεί υπό συνθήκες που εξακολουθούν να είναι σκοτεινές.(σε άλλες αναρτήσεις, τα καλά).

Εντάσσεται μέχρι το 2001 στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εκβιαστών επί Γαλύκα, όπου και εξωπετάσσεται πάλι υπό περίεργες συνθήκες.

Από το 2001 μέχρι το 2007 υπηρετεί σε καλό πόστο στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Είχε πιάσει το πόστο ο Αντωνάκης και έλυνε και έδενε από εκεί.
Το ερώτημα είναι τι γύρευε εκεί που τον έπιασαν με 10 κιλά κόκα.

Ποιους είχε ακριβή και υψηλή πελατεία(τραγουδιστές, ηθοποιούς, εφοπλιστές και καλλιτέχνες, ματσό και βίζιτες πολυτελείας)και με ποιους εν ενεργεία αστυνομικούς είχε κολεγιές και από ποιους απολάμβανε προστασίας.

Και κάτι ακόμα: Θα μπορούσε να μας πουν οι κύριοι Ραχωβίτσας και Γαλύκας(απόστρατος πια), τι είχαν υποψιαστεί και τον είχαν πετάξει με τις κλωτσιές από την ασφάλεια; Γιατί δεν επελήφθη ποτέ στην ιστορία το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, των Τσιατούρα και Σταυρόπουλου;

Δεν ήξεραν τι κουμάσι ήταν; Εκτός κι αν τις βρωμοδουλειές τις έκανε όταν έφυγε από την ΕΛΑΣ. Δηλαδή τα τελευταία τρία χρόνια. Κάτι που δεν το πιστεύουμε.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΩΤΕΡΑ ΜΕ ΠΙΟ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

http://www.adiakritos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών