Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Aπόφαση-ντροπή για Χρυσανθακόπουλο


Απόφαση ντροπή για την Ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί αυτή του ΣτΕ που δικαίωσε(άκουσον άκουσον) τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο στην υπόθεση με τα φρουτάκια και επιβάλλοντας πρόστιμο 200.000 ευρώ στον σταθμό και τον δημοσιογράφο.

Το σκεπτικό της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης είναι ότι ο Χρυσανθακόπουλος ως πρόεδρος της επιτροπής για τα τυχερά παίγνια έπαιζε φρουτάκια για να ελέγξει και να διαπιστώσει ο ίδιος τι γίνεται!!!

Καταλαβαίνετε πως δουλεύουν τον κόσμο; Ο Χρυσανθακόπουλος έπαιζε φρουτάκια σε μαγαζί του γνωστού επιχειρηματία με τα μαγαζιά που έστειλαν κόσμο στις αυτοκτονίες. ΔΕΝ είχε πάρει...

άδεια από την επιτροπή της βουλής ούτε ενημέρωσε κανέναν ότι θα ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ και θα πάει να παίξει φρουτάκια. Τι συζητάμε δηλαδή; Τα αυτονόητα; Γιαυτό και η σήψη ξεκινάει από την φθορά των θεσμών. Πάρτε και την δικαιοσύνη σας κ.Καστανίδη να την χαίρεστε...


troktiko

1 σχόλιο:

nikos είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΥΦΟΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ [ΤΟΥ ΠΟΠΟΤΑ!!],ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕ.

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών