Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ποιον κοροϊδεύουν...;


Αναδημοσίευση http://newiq.blogspot.com/

Ανακοίνωση έβγαλαν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το Σάββατο(!) στις 8 η ώρα το βράδι και απάντησαν στις φήμες που κυκλοφορούν για το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τη σχέση με τον μέτοχο της εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε.». Θα μας τρελάνουν αυτοί... Για ποιά "αυτόνομη δημοσιογραφική ύπαρξη μιλάνε"; Ποιόν προσπαθούν να κοροϊδέψουν... Τους έπιασε ο πόνος για την δημοσιογραφική ελευθερία; Ελεος! Τα εκατομμύρια που παίχτηκαν κατά καιρούς (και παίζονται ακόμα) δεν τα "βλέπει" κανείς; Πόσα πρόσωπα (και πόσες τσέπες!) έχει άραγε η αλήθεια που φτάνει στο αναγνωστικό κοινό;


Ακολουθεί η... φοβερή ανακοίνωση:





Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" μόνο στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
10/04/2010 19:52
Σ’ όλο τον χώρο των media κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες και φήμες για το εταιρικό καθεστώς στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τη σχέση με τον μέτοχο της εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε.». Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, οφείλουμε να πληροφορήσουμε πρώτα τους αναγνώστες μας και μετά τον κλάδο και τον ανταγωνισμό ότι το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» συνεχίζει και θα συνεχίσει την αυτόνομη δημοσιογραφική του ύπαρξη, που το έχει φέρει στα πέντε χρόνια που κυκλοφορεί στην πρώτη θέση.
Την ίδια γραμμή είνα αποφασισμένοι να ακολουθήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι, ανεξάρτητα από οιεσδήποτε μορφές εταιρικού σχήματος, παρούσες ή μελλοντικές, και ανεξάρτητα από την πολιτική του οιουδήποτε μεμονωμένου μετόχου. Στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού της δημοσιογραφικής ελευθερίας, οι δημοσιογράφοι προτίθενται να συνεχίσουν, μαζί με τους αναγνώστες, την πορεία που έχουν χαράξει, χωρίς τον οιονδήποτε συμβιβασμό σε θέματα περιεχομένου ή εκδοτικής στρατηγικής που να απειλεί την όλη πορεία και την ύπαρξη του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ».
Συγχρόνως γίνονται συζητήσεις με την εκδοτική εταιρεία «ΠΗΓΑΣΟΣ», που, λόγω των πολυσχιδών μιντιακών δραστηριοτήτων της, έχει τη δική της στρατηγική. Οι δημοσιογράφοι και οι ιδρυτές της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», λαμβάνοντας υπόψη τις διαμορφούμενες συνθήκες και ορισμένα αιφνίδια αιτήματα της «ΠΗΓΑΣΟΣ», της γνωστοποίησαν ότι επιθυμούν να επαναγοράσουν το 70% της εφημερίδας στην τιμή που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια. Θεωρούν ότι η πρόταση αυτή είναι διαφανής, έντιμη και απολύτως ικανοποιητική, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, και αναμένουν ότι θα εκτιμηθεί αναλόγως. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως της έκβασης οιασδήποτε συζητήσεως, τονίζουν ότι ''το ΘΕΜΑ είμαστε εμείς και είμαστε ΟΛΟΙ εδώ"».



Για γέλια και για κλάματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών