Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ψωμόπουλο...


Επειδή κάθε καρυδιάς καρύδι λέει (γράφει) το μακρύ και το κοντό του χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα. Επειδή στο PressOnIce δεν γράφουν μπαχαλάκηδες, αλλά όσοι έχουν πραγματικό ρεπορτάζ. Επειδή από το πρωί έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε ανακρίβειες από σαιτ που χορηγούνται από επιχειρηματίες και στελεχώνονται από ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 11 μηνων για ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, υπεξαίρεση εγγράφων, κτλ εναντίον ενός επιχειρηματία. Την ιστορία δεν την γνωρίζουν, παρά ελάχιστοι. Μεταξύ των οποίων και εμείς...

Το θέμα είναι ότι το Εφετείο πραγματοποιήθηκε την ημέρα που ο Χ.Ψωμόπουλος παρουσιαζόταν στο Ναυτικό. Ζήτησε αναβολή αλλά δεν του δόθηκε. Η έφεση απορρίφθηκε και έτσι τελεσιδίκησε η πρωτόδικη ποινή. Και αυτή ήταν που εκτελέστηκε σήμερα. Βέβαια ο Ψωμόπουλος έχει μια ευκαιρία ακόμα για να μην εκτίσει την ποινή. Αλλά θα την αποκαλύψουμε αύριο.
Και κάτι ακόμα. Η δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει τον Ψωμόπουλο, η δικηγόρος που τον υπερασπιζόταν για ένα αδίκημα (για το οποίο ΕΜΕΙΣ πολύ αμφιβάλλουμε αν έχει συμβεί) είναι η χασοδίκης-νυν βουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ. Αυτά τα ολίγα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών