Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Που είναι η γιάφκα με τα όπλα;
Όλα τα άλλα τα βρήκανε. Αυτό λείπει...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ
“Σε συνέχεια των ερευνών στο δεύτερο διαμέρισμα του 5ο ορόφου στην πολυκατοικία επί της οδού Μήδειας 7 και Πάρου στην Κυψέλη, το οποίο η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» είχε νοικιάσει χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας, στον φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο USB που είχε εντοπιστεί, βρέθηκε το σύνολο των προκηρύξεων της οργάνωσης αυτής.
Σήμερα και κατά τις απογευματινές ώρες, εντοπίστηκε ισόγειος χώρος στάθμευσης σε πολυκατοικία επί της οδού Β. Αντωνιάδου 54 στον Καρέα, ο οποίος είχε νοικιασθεί από τον Νοέμβριο του 2007 στο όνομα «Δημοσθένης Μανδαλώζης».
Στο όνομα αυτό, όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είχε εκδοθεί πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Γουρνά, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Στον προαναφερόμενο χώρο στάθμευσης βρέθηκαν μέχρι τώρα περίπου 180 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν:
Τρεις (3) φιάλες υγραερίου, χωρητικότητας 20 λίτρων έκαστη, οι οποίες ήταν μισογεμάτες με εκρηκτική ύλη ANFO .
Τέσσερα (4) μεταλλικά δοχεία αποθήκευσης ελαιόλαδου, χωρητικότητας 75 λίτρων έκαστο, εκ των οποίων τα δύο (2) γεμάτα εκρηκτική ύλη ANFO .
Μία πλαστική σακούλα απορριμμάτων χρώματος πράσινο η οποία περιείχε 15 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO .
Τρεις (3) μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, οι οποίες έφεραν διπλές πινακίδες κυκλοφορίας.
Πέντε (5) μπαγκαζιέρες μοτοσικλέτας, εντός των οποίων, μεταξύ των άλλων ευρημάτων, υπήρχαν αρκετές πινακίδες κυκλοφορίας μοτοσικλετών.
Δίνουμε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του παραπάνω χώρου και υπενθυμίζουμε τα ονόματα:
Δημοσθένης Μανδαλώζης και
Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος,
τα οποία αφορούν στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν από τους κατηγορούμενους για την κατασκευή πλαστών δελτίων ταυτότητας και τη χρήση τους για την ενοικίαση κρησφυγέτων.
Επίσης, με το όνομα Παρασκευοπούλου Βασιλική, είχε νοικιασθεί το σπίτι που διέμενε ο Νικόλαος Μαζιώτης με την Παναγιώτα Ρούπα, στα Καλύβια.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις Αρχές, στα τηλέφωνα 170, 1014, 1964, παρέχοντας οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά εκμίσθωση οικίας ή άλλων χώρων στα παραπάνω ονόματα.
Οι έρευνες συνεχίζονται…”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών