Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ποιος δημοσιογράφος ακούγεται να συνομιλεί με τη "Μαφία";


Οι…κακεντρεχείς επιμένουν. Ότι ο δημοσιογράφος με τα μεγάλα και υψηλά πόστα είναι βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια, ανακατεμένος(με ποιον τρόπο θα μας το πουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ)σε πλοκάμια που πιθανόν ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι θα τον τυλίξουν σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Κάποιοι διαδίδουν ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος ακούγεται σε μια από τις συνομιλίες να μιλάει με κάποιο από τα πρόσωπα που συνελήφθησαν στο μεγάλο κύκλωμα που κυνηγούσε ο αστυνόμος Α’ Βανικιώτης που έδωσε-πήρε και την έβγαλε τελικά την δουλειά και μαγκιά του. Και λέει ο δημοσιογραφος στο άτομο, που κάποια στιγμή(όταν μάθουμε)θα αποκαλύψουμε και το όνομά του: “Μην ανησυχείς, τα έχω κανόνίσει όλα. Εγώ είμαι εδώ για σένα…”

Ερώτημα: Εαν...

μιλούσαν δύο φίλοι μεταξύ τους(και ήταν και οι δύο εγκληματικές φυσιογνωμίες)θα το καταλαβαίναμε. Αλλά ένας δημοσιογραφος, λειτουργός του Τύπου και των ΜΜΕ, τι δουλειά έχει να μιλάει με τέτοιο τρόπο και με τέτοιο ύφος με το εν λόγω φυνατανάκι του εγκλήματος; Ξαναρωτάμε. Τι δουλειά, έχει; Νομίζουμε ότι εαν αποδειχτούν όλα όσα ακούγονται, ο μάγκας θα πρέπει να πάει φυλακή.
Κανένα έλεος για τους βρωμιάρηδες, το έχουμε ξαναπεί. Και κανένας οίκτος σε όλους όσοι είναι μπλεγμένοι με βρώμικα κυκλώματα. Εμείς περιμένουμε τα στοιχεία. Και όταν τα λάβουμε, θα τα δημοσιεύσουμε αυτούσια. Να είστε σίγουροι. Ποτέ δεν σας προδώσαμε. Γιατί είμαστε μια χούφτα καθαροί μαλάκες. Γιατί σήμερα τελικά είναι μαλακία να είσαι καθαρός και να κυκλοφορείς με 10 ευρώ στη τσέπη ενώ συνεργάτες της μαφίας να χαλάνε κάθε βράδυ 10.000 και να χτίζουν σπίτια και βίλες.

Ας σταματήσουμε εδώ για να μην πούμε και χειρότερα.

http://www.adiakritos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών