Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Kόκκαλης Λαυρεντιάδης εκτοξεύουν το Θρύλο...


Η αύξηση του ποσοστού του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διπλασιασμός του αριθμού των μετοχών του, αποτελεί θέμα χρόνου καθώς οι συζητήσεις (που συνεχίζονται) με τον Σωκράτη Κόκκαλη βρήκαν τις δύο πλευρές σε απόλυτη σύμπλευση απόψεων. Τις επόμενες δύο ημέρες αναμένονται οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πληρώθηκαν οι παίκτες, καψόνι του Μπάντοβιτς σε Ντάρμπισαϊρ, σε καραντίνα Λούα Λούα και Ντάτολο.
Ο κύπριος επιχειρηματίας διαθέτει ήδη το 10% των μετοχών της ΠΑΕ, ενώ έχει ήδη καταβάλλει 10 εκ. ευρώ για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, που έχει προκηρυχτεί στα 26 εκ. ευρώ. Αλλα 4 εκ. έχουν μπει από την πλευρά του Σωκκράτη Κόκκαλη, ενώ ακόμα 2 εκ. έχει βάλει ο Γιώργος Σαλονίκης.
Πλέον, ο Λαυρεντιάδης με τα 10 εκ. που θα συμπληρώσει, θα δει το ποσοστό του να αυξάνεται στο 20% κάνοντας το πρώτο βήμα για τη συνιδιοκτησία της Πειραιώτικης ΠΑΕ. Αλλωστε, όπως όλα δείχνουν ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να αποκτήσει το 45% των μετοχών, με τον Κόκκαλη να έχει επίσης το άλλο 45% και τον Ερασιτέχνη το 10%.
Πληρώθηκαν οι παίκτεςΣτο μεταξύ, μπήκαν ήδη κάποια από τα οφειλόμενα χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και πλέον θέμα χρόνου είναι και η υπογραφή του σχετικού εγγράφου για την αδειοδότηση της συμμετοχής σε Σούπερ Λίγκα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, εξοφλήθηκαν και οι δόσεις σε ΤΣΣΚΑ και Πορτουγκέζα, για τις μεταγραφές των Ντουντού και Ντιόγκο αντίστοιχα. Ποσά που στο σύνολό τους αντιστοιχούν σε 5-6 εκ. ευρώ.
Σε καραντίνα Λούα Λούα, ΝτάτολοΣτα αγωνιστικά, καψόνια περίμεναν τον Ματ Ντάρμπισαϊρ στην προπόνηση της Τρίτης (30/03), με τον Μπάντοβιτς να βάζει τον άγγλο επιθετικό να... μετρήσει το συνολικό μήκος του γηπέδου, αρκετές φορές επί τροχάδην. Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόφασή της για επιβολή τιμωρίας σε Ντάτολο και Λούα Λούα που από δω και στο εξής θα προπονούνται ατομικά.
Πιο αναλυτικά: "Μετά από απόφαση της Διοίκησης και του προπονητή της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, οι ποδοσφαιριστές Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και Χεσούς Αλμπέρτο Ντάτολο, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, θα προπονούνται μέχρι νεωτέρας υπό την επίβλεψη του γυμναστή, σε διαφορετική ώρα από την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών