Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ντροπή και πάλι ντροπή


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ



ΝΤΡΟΠΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ALTER. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ!

Η κυρία Νανά Παλαιτσάκη, από απόψε θα πρέπει να ντρέπεται. Δημοσιοποίησε με ελαφρά τη καρδία, για λόγους τηλεθέασης(προφανώς)από το μεσημέρι της Παρασκευής μια είδηση που μέχρι τώρα(και εν μέσω πολλαπλών διασταυρώσεων), δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ότι μια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια(στοχοποιώντας από ραδιοαρβύλες, εκπομπή ψηλής τηλεθέασης), συνελήφθη για πορνεία, κάνοντας παρέα σε πλούσιους κυρίους.

Βάσει των “πληροφοριών της”, η εκπομπή της άμυαλης Βάσιας Λόη(γιατί εαν ήταν μυαλωμένη δεν έπρεπε να επιτρέψει να παίξει τέτοιο θέμα στον αέρα γιατί αυτή εκτίθεται),έπαιζε το τρέιλερ 2 ώρες και σιγόνταρε. Και όταν ήρθε η ώρα για την αποκάλυψη, ακούσαμε πράγματα που μας έπεσαν τα μαλλιά. Ότι η κοπέλλα δεν συνελήφθη, ότι έπεσαν τηλέφωνα από υψηλά πρόσωπα και κάτι τέτοιες μαλακίες για αγρίους.

Μετά από αυτές τις ηλιθιότητες άρχισαν κάποιοι επιτήδειοι να στέλνουν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα και να γράφουν τερατολογίες για ένα κορίτσι που βγάζει το ψωμί του σε τηλεοπτική εκπομπή αξιοπρεπώς. Ότι αυτή ήταν η κοπέλλα που συνελήφθη για πορνεία. Εαν κάποιος βλάκας blogger, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι, έγραφε το όνομά της, τι θα έκανε η κοπέλλα;

Η κυρία Παλαιτσάκη θα πρέπει να βγεί τώρα και να μας πει τις πληροφορίες της. Γιατί εαν δεν το κάνει(και άμεσα)πιστοποιώντας ότι η είδηση είναι αληθινή, τότε θα την αποκαλέσουμε ψεύτρα και συκοφάντη. Και κατασκευαστή ειδήσεων. Εαν μας αποδείξει ότι υπάρχει είδηση, θα της βγάλουμε το καπέλο. Εαν όχι, θέλει φτύσιμο. Γιατί το κακό με την κατασκευή ειδήσεων, έχει παραγίνει. Πήγε να πάρει στο λαιμό της μια κοπέλλα και εξευτέλισε το κύρος ενός καναλιού.
Τόσο από το Τμήμα Ηθών, όσο και από άλλες διευθύνσεις της ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει τέτοια πληροφορία. Η κυρία Παλαιτσάκη, είναι εκτεθειμένη. Και μια ολόκληρη εκπομπή. Τέλος πια στη δημοσιογραφία της κουκούλας και στους κουκουλοφόρους της δημοσιογραφίας. Όποιος αποδεικνύεται ψεύτης, από δω και πέρα θα διαπομπεύεται. Άκου την συνέλαβαν και την άφησαν ελεύθερη. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στα παραμύθια. Ντροπή της. Και σε αυτή και σε αυτούς που της δίνουν μικρόφωνο να μιλάει…

http://www.adiakritos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών