Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ο ψεύτης...


Τον κ. Γεωργίου τον γνωρίζουμε χρόνια. Από τότε που έκανε εκπομπές στον SprintFm. Ας μας εξηγήσει δημόσια λοιπόν προς τι αυτός ο ντόρος με την δήθεν απομάκρυνση από το χώρο της αθλητικογραφίας. Καλά του γράφουν (κάποιοι άλλοι) ότι μιμείται την αφερεγγυότητα της Τζούλιας...Δεν έχουν άδικο. Και ο Νίκος Χ. τον διαφημίζει στην πρώτη σελίδα της Real. Να γράψει ο άμπαλος για το ντέρμπι. Εδώ γελάνε...


1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γιώργος Γεωργίου - Porno Julias Alexandratou

Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, διότι δεν με ενδιαφέρουν τα λεγόμενα αθλητικά θέματά του.

Με αφορμή όμως την υπόθεση αυτής της αποχώρησης (;) του, πληροφορήθηκα ότι σε αυτήν του την τελευταία (;) εκπομπή στο "ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ", στο κανάλι του "ΛΑ.Ο.Σ.", του Γιώργου του Καρατζαφέρη (του λεγόμενου "Ορθόδοξου" Λαϊκού Συναγερμού, βεβαίως) ο "δημοσιογράφος" αυτός βρήκε την ευκαιρία λέει, να σχολιάσει θετικά (!) και την ταινία της… πορνοΤζούλιας!

Πώς;

Λέγοντας ότι δεν είναι αντίθετος με αυτό που έκανε η πορνοστάρ, διότι ο καθένας λέει πουλάει ό,τι μπορεί για να τα οικονομήσει και ότι αυτή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει από αυτό, …το πορνό δηλαδή!

Στο μόνο που την έκρινε κάπως, ήταν (βλέποντας λέει την πορνοταινία της) ο τρόπος λέει, που η πορνοστάρ αυτή έκανε τον πεοθηλασμό (το «τσιμπούκι») στον Γάλο πορνοστάρ!!!..

…Διότι λέει ο Γιώργος Γεωργίου (έχοντας δίπλα του και μια κοπελίτσα παρτενέρ στο κανάλι, που τον άκουγε με το στόμα ανοιχτό), διότι λέει, …

...έχει δει και καλύτερες «ερμηνείες»- τεχνικές του "αθλήματος", αυτής της πράξης (του «τσιμπουκιού»), σε αλλά πορνό που έχει δει, λέει (και τις περιέγραφε «on camera»!) !..

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010
http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_5765.html

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών