Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Επικίνδυνα παιχνίδια και ανακοινώσεις...


Ανακοίνωση αναγκάστηκε να βγάλει και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σχετικά με τη σύλληψη και την προφυλάκιση του 28χρονου γυμναστή. Προς έκπληξή μας μάλιστα πολλοί έσπευσαν να την επικροτήσουν. Χωρίς να έχουν καμιά ιδέα και γνώση της δικογραφίας, ούτε φυσικά περί του νέου Νόμου Καστανίδη για το πότε πρέπει κάποιος να προφυλακίζεται. Αλλού παπά ευαγγέλιο αυτό.

Ας σταθούμε λίγο όμως στην ανακοίνωση. Η οποία -κακώς- προσπαθεί να υποβιβάσει τη δημοσιογραφική έρευνα και τα ντοκουμέντα που υπάρχουν. Γιατί υπάρχουν και έχουν προβληθεί.

Ας μας απαντήσει λοιπόν ο σεβαστός κατά τα άλλα κ. Χρυσοχοίδης ο οποίος μιλάει για την ανεξαρτησία των Αρχών (δικαστικών, αστυνομικών) και στέκεται στο ότι η νέα κυβέρνηση δεν κατασκευάζει ενόχουυς, στα εξής ερωτήματα:

1)Αν δεν υπήρχε η κάμερα ο Κύπριος φοιτητής θα είχε χτυπηθεί ή όχι από ζαρντινιέρα;

2) Αν δεν υπήρχε η κάμερα (και πάλι) ο φοιτητής με τις πιτζάμες στη Θεσσαλονίκη θα είχε προφυλακισθεί ή όχι με τα τσουβάλια μολότοφ που του φόρτωσαν;

3) Αν δεν υπήρχε ο φωτογραφικός φακός θα είχε ποτέ απαθανατιστεί ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ που "στόχευε" προς το πλήθος;

Μην μας μιλάει λοιπόν ο κ. Χρυσοχοίδης για προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων...Γιατί οι φωτογραφίες υπάρχουν και δεν δείχνουν μολότοφ, αλλά σαμπουάν!

Πάμε παρακάτω...Η έκθεση κατάσχεσης τι αναφέρει ότι βρέθηκε στην τσάντα του νεαρόυ; ΤΝΤ, δυναμίτες, ή μπουρνούζια και πετσέτες για το γυμναστήριο;

Κάτι ακόμα...Γιατί να γίνουν πιστευτές οι μαρτυρίες των αστυνομικών που μέσα στο σωρό και το χαμό αναγνώρισαν τον γυμναστή και τον συνέλαβαν πέντε λεπτά αργότερα και όχι οι μαρτυρίες των παιδιών που ήταν μαζί του, και ήταν πολλοί.

Γιατί ο ανακριτής δεν δέχτηκε να εξετάσει παρά μόνο ένα μάρτυρα υπεράσπισης;
Ας απαντήσει σε αυτά ο κ. Χρυσοχοίδης.

Όπως να απαντήσει για το τι συμβαίνει με τα "εκτός έδρας" στην ΕΛΑΣ, με τον ΦΠΑ των εναέριων μέσων που μισθώνουμε και δεν καταβάλλεται στο Δημόσιο, γιατί η δικογραφία για τη δολοφονία στο Βύρωνα έχει σκαλώσει στο γραφείο του ΥΔΕΖΙ, και τι τέλος πάντων συνέβη με τα παιδιά πολιτικών που πιάστηκαν στα πράσα αλλά ποτέ δεν μπήκαν φυλακή...

Όλα τα άλλα είναι κουβέντες του αέρα. Για τις εντυπώσεις και τις δημόσιες σχέσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών