Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Βανδαλισμός σε τάφους στην Κύπρο...


Τριαντατετράχρονος Ευρωπαίος υπήκοος, φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τους βανδαλισμούς στους τάφους τριών πρώην Αρχιεπισκόπων στο κοιμητήριο του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτό, ο τριαντατετράχρονος επισκέφθηκε τον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού και έδειξε στους αστυνομικούς σακουλάκι, το οποίο περιείχε ανθρώπινα περιττώματα. Επιχείρησε να φύγει, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς.
Στην ανάκριση φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε τους βανδαλισμούς το πρωί στους τάφους τριών αρχιερέων στο κοιμητήριο Αγίου Σπυρίδωνα στη Λευκωσία.
Παραδέχθηκε ότι είχε μετακινήσει τις πλάκες από τους τάφους των Αρχιεπισκόπων Σωφρονίου Γ', Κυρίλλου Β' και Κυρίλλου Γ' .
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις και τριάντα το πρωί αστυνομική περίπολος αντιλήφθηκε ότι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε σωρό από σκουπίδια, στον περίβολο του ιερού ναού.
Κλήθηκε η πυροσβεστική, ενώ αστυνομικοί που πήγαν στη σκηνή για έρευνες διαπίστωσαν ότι είχαν μετακινηθεί οι ταφόπλακες από τους τάφους των τριών Αρχιεπισκόπων.

--
ΠΗΓΗ: http://hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών