Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ομόφωνα αθώοι οι "βιαστές" της Αμαρύνθου...


PressOnIce-Γεγονός




Να δούμε τώρα ο Παπούλιας και η Αρχιεπισκοπή που σήκωσαν τη σημαία της επανάστασης, αν θα ζητήσουν συγγνώμη από αυτά τα παιδιά που μπήκαν στο στόχαστρο άδικα...




Απόφαση-Κόλαφος: Η μαθήτρια από τη Βουλγαρία πήγε εν γνώσει της με τους κατηγορούμενους. Αγριεύει το δικαστικό θρίλερ. Σωρηδόν μηνύσεις και αγωγές θα καταθέσουν τώρα (και με το δίκιο τους) οι υποτιθέμενοι "βιαστές".


Η απόφαση εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι. Για να καταλάβουν μερικοί-μερικοί οι οποίοι δεν ξέρουν καν τι θα πει "δικογραφία" ότι όταν καταγγέλλει ο πάσας ένας κάτι δεν παει να πει ότι συνέβη κιόλας. Μεγάλη ήττα για το δικηγόρο Σοφό, ο οποίος την πάτησε καθώς ο Κούγιας με το που μυρίστηκε ότι έμπαζε η ιστορία, απομακρύνθηκε.


Να δούμε τώρα αν τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ θα αποκαταστήσουν αυτά τα παιδιά. Όταν έγινε η καταγγελία έχυναν μελάνι με τους κουβάδες. Τώρα θα κάνουν μόκο; Το PressOnIce θα καλύψει αυτό το γεγονός μέχρι τέλους. Ολόκληρο ελληνικό κράτος πιάστηκε κορόιδο από μάνα και κόρη. Λουστείτε τα τώρα που βγαίνατε και πέρνατε θέσεις χωρίς να μπείτε καν στην ουσία της υπόθεσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών