Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Eπιτέλους και μια σωστή απόφαση από τον Κόκκαλη...


Την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ζίκο έχει πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρά την έντονη φημολογία για αντικατάστασή του. Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, όμως η απόφαση της διοίκησης είναι να του δώσει πίστωση χρόνου, τουλάχιστον μέχρι το ματς με την Καβάλα. Είναι πιθανό η ΠΑΕ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε έντονα τον Βραζιλιάνο τεχνικό της ομάδας κατά τη διάρκεια του ματς με την ΑΕΛ και έδειξε να του επιρρίπτει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα με Άρη και ΑΕΚ, όμως, η διοίκηση των Πειραιωτών δείχνει να στηρίζει τον 56χρονο τεχνικό.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα αποτελούσε παρελθόν και θα τον διαδεχόταν το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και έτσι ο Ζίκο θα συνεχίσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Βέβαια, ο έμπειρος τεχνικός θα δίνει πλέον «εξετάσεις» σε κάθε παιχνίδι και τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα κρίνουν το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα.

Εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά

Σε πρώτο πλάνο περνούν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό. Ο Χέσους Ντάτολο φαίνεται να έχει προβάδισμα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού άσου της Νάπολι. Την ίδια ώρα, ουκρανικές πηγές αναφέρουν ότι ο Νέρι Καστίγιο έπεισε τη διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ να τον δώσει δανεικό για ενάμιση χρόνο, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του δηλαδή, στον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του θα επιδιώξει να βάλει ένα ποσό στα ταμεία της προκειμένου να αποσβέσει, έστω και στο ελάχιστο, το τεράστιο ποσό που είχε δαπανήσει πριν από δυόμισι χρόνια για να τον αποκτήσει.

Δύσκολα με Καβάλα ο Μήτρογλου

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Κώστας Μήτρογλου για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Πιθανότατα, πρόκειται για διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο προσεχές εκτός έδρας ματς με την Καβάλα είναι αμφίβολη. Στο ματς αυτό επανέρχεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που εξέτισε την ποινή του, ενδεχομένως και ο Ντουντού.

*Σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η UEFA στη Δανία, από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου, θα λάβει μέρος ο σκάουτερ της ομάδας μας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών