Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Τοροσίδης: «Έχουμε ξανά τον πρώτο λόγο»


Τον τίτλο του φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο διεθνής μπακ-χαφ ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και εξέφρασε την άποψη πως οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν θα βοηθήσουν στην παραπάνω προσπάθεια.Αρχικά, ο 24χρονος παίκτης μίλησε για την...

πορεία του τραυματισμού του: «Αισθάνομαι αρκετά καλά τώρα. Ακολουθώ το πρόγραμμά μου και νομίζω πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα μπορέσω να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα. Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να γυρίσω».

Στη συνέχεια, ο «Τόρο» αρνήθηκε να σχολιάσει τις μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών, αφού: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Έχουμε αρκετή εμπειρία και αρκετή ποιότητα για να τα βγάλουμε πέρα στις δύσκολες υποχρεώσεις. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι αισιόδοξος αφού και οι παίκτες που έχουν έρθει έχουν αποδείξει ήδη ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Ό,τι και να λέγεται νομίζω πως εμείς έχουμε ξανά τον πρώτο λόγο».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών