Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών


Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών, στη Λεωφ. Αθηνών. Νωρίτερα, στις 05.05, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προειδοποίησε ότι έξω από το Χρηματιστήριο είχε τοποθετηθεί ένα βαν με εκρηκτικά, το οποίο επρόκειτο να εκραγεί σε σαράντα λεπτά. Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και η έκρηξη σημειώθηκε, όπως είχε προειδοποιήσει ο άγνωστος προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο του Χρηματιστηρίου και σε γύρω κτίρια, ενώ ξέσπασε πυρκαγιά σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία σβήστηκαν λίγο αργότερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Επίσης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, από θραύσμα τζαμιού, μια γυναίκα η οποία περπατούσε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της έκρηξης.
Το παγιδευμένο βαν, όπως προέκυψε είχε κλαπεί προχθές από την περιοχή Ζωγράφου και ήταν τοποθετημένο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Χρηματιστηρίου.
Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας που διεξάγουν έρευνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών