Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Με ρουσφέτια και τσαμπατζήδες γέμισε το Βεάκειο


Με ρουσφέτια και τσαμπατζήδες γέμισε το Βεάκειο στη χθεσινή παράσταση ΄΄Ο κατά φαντασίαν ασθενής΄΄ μιας και δημότες που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους εδώ και μια εβδομάδα στην τιμή των 22 ευρώ ανά άτομο έμειναν εκτός, με την αφελή δικαιολογία εντεταλμένων υπαλλήλων πως απλά το θέατρο γέμισε!
Αλλιώς η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι πως κόπηκαν περισσότερα εισιτήρια, λες και δε γνωρίζουν οι αρμόδιο τη χωρητικότητα του θεάτρου! Και για ποιο λόγο να έγινε κάτι τέτοιο άλλωστε;;;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Piraeus Press αυτό δε συνέβη μόνο στη χθεσινή παράσταση και βέβαια δεν αποκλείουμε το γεγονός να συμβεί και στις επόμενες.
Αυτό είναι το νέο ήθος της Δημοτικής σας Αρχής κ. Φασούλα; Και βέβαια δεν ευθύνεστε επί προσωπικού, αλλά έχετε την αντικειμενική ευθύνη για τη διαχείριση τουλάχιστον των θεμάτων που αφορούν την πόλη μας.
Περιμένουμε σήμερα κιόλας να καλέσετε σε απολογία τον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠΑΠ κ. Γκερλέ και όποιον άλλον φέρει ευθύνη για το χθεσινό χάλι που επικράτησε στο Βεάκειο και απαιτούμε να έχουμε άμεση ενημέρωση για τις αποφάσεις που θα λάβετε.
Ελπίζαμε τουλάχιστον στο χώρο του πολιτισμού, η Δημοτική σας αρχή να φερθεί πιο πολιτισμένα και με μεγαλύτερη ευαισθησία. Μπορεί τα λόγια μας να ακούγονται σκληρά μα επιτέλους κάποιος πρέπει να μιλήσει και να εκφράσει την αγανάκτηση των Πειραιωτών σε όλα τα επίπεδα.
Δήμαρχε κάνε τις απαραίτητες τομές ΤΩΡΑ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Εμείς που ασκούμε την πιο σκληρή κριτική θα είμαστε δίπλα σου αν αντιληφθούμε πως κάτι αλλάζει σε αυτήν την πόλη, στη νοοτροπία των διοικούντων και κατ’ επέκταση στην καθημερινότητα των δημοτών.
www.piraeuspress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών