Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

«Βόμβα» με Μαντσίνι ο Ολυμπιακός!


Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν όπως όλα δείχνουν την μεταγραφική έκπληξη τις τελευταίες εβδομάδες και σύμφωνα μάλιστα και με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρωταθλητής», με διαφορετικά δεδομένα θα είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Αμαντίνο Μαντσίνι!
Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει μείνει εκτός πλάνων της Ίντερ, αφού ο Μουρίνιο δεν δείχνει να τον υπολογίζει από το τέλος της περασμένης σεζόν, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» να ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν.
Για την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Βραζιλιάνου, έδειχνε να είναι φαβορί η Λυών, αλλά χθες το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Μπράνκα, αποκάλυψε σε συνάδελφο της «Tuttosport» ότι η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι!
Εν ολίγοις ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Ίντερ, αλλά «κλωτσάει» ο παίκτης ,που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πάντως, τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει επαναπροσέγγιση από πλευράς των Πειραιωτών, προκειμένου να πειστεί ο πρώην άσος της Ρόμα να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα μιλάμε πραγματικά για την μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» της φετινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Μαντσίνι αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες της πατρίδας του (Ατλέτικο Μινέιρο, Πορτουγκέζα(δανεικός από Ατλ.Μινέιρο), Σάο Καετάνο(δανεικός από Ατλ.Μινέιρο) και πάλι Ατλέτικο Μινέιρο), έχοντας συνολικά 21 γκολ σε 167 αναμετρήσεις από το 1999 έως το 2002.
Την περίοδο 2002-03, έκανε το μεγάλο άλμα για την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα για την Ιταλία, όταν και αποκτήθηκε από τη Ρόμα, η οποια τον δάνεισε εκείνη την περίοδο στην Βενέτσια όπου αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.
Από το 2003 έως το 2008, ο 28χρονος Βραζιλιάνος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Ρώμης, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, γεγονός που του έδωσε και την ευκαιρία να φορέσει και τη φανέλα της «σελεσάο».
Ο Μαντσίνι φόρεσε τη φανέλα των «τζιαλορόσι» σε 154 αγώνες, σκοράροντας 40 φορές, πριν μεταγραφεί πέρυσι το καλοκαίρι στην Ίντερ με την οποία μέτρησε 20 εμφανίσεις και ένα γκολ την σεζόν 2008-09.
Τέλος, έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Βραζίλιας σε 16 αναμετρήσεις, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ.
www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών