Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Πρόταση σε Ρόμπινσον!


Η εφημερίδα Newsday συνεχίζει και αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Νέιτ Ρόμπινσον για δύο χρόνια έναντι 10εκ. δολαρίων!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Νέας Υόρκης, ο Ρόμπινσον ίσως να πάρει τη "μεγάλη, χοντρή, ελληνική του αμοιβή", παρμένο δηλαδή από την ταινία της Βαρντάλος, big fat Greek wedding.
Ο πρόεδρος των Νικς, Ντόνι Ουόλς, είπε την Τρίτη πως δεν έχει καμία πληροφόρηση για την προσφορά του Ολυμπιακού, τίποτα περισσότερο από μία ενημέρωση που είχε από τα ελληνικά δημοσιεύματα.
Ο δε μάνατζερ του Ρόμπινσον, Άαρον Γκούντγουιν, είπε πως δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την προσφορά. Δεν το διέψευσε δηλαδή, δίνοντας περισσότερη τροφή στη φημολογία.
Την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθούν ο Γουόλς και ο Γκούντγουιν για το μέλλον του παίκτη στους Νικς.
Ο πρόεδρος της ομάδας είχε ως αρχικό πλάνο να προσπαθήσει να υπογράψει τον Ρόμπινσον, αλλά τώρα μάλλον προσανατολίζεται για υπογραφή και ανταλλαγή.
Οι Νικς έχουν κάνει προσφορά και στον Αντρέ Μίλερ, έχουν πάρει και ένα ρούκι γκαρντ και ίσως τελικά ο Ρόμπινσον να μην έχει μέλλον στο "μεγάλο μήλο". Δεν έχει μάλιστα και καμία άλλη πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ ως τώρα, αν αυτό μπορεί να λέει κάτι…
www.gavros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών