Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Οι συνομιλίες που "εμπλέκουν" τον ανηψιό του Ραχωβίτσα...















Εδώ και αρκετές μέρες κάποιοι με μισόλογα χτίζουν το δικό τους βρώμικο υπονοούμενο κόσμο της φωτογράφισης διαλόγων και συζητήσεων μέσα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του συνδικάτου του εγκλήματος, που αφορούν τον ανηψιό του Αττικάρχη της ΕΛΑΣ υποστράτηγου Γιάννη Ραχωβίτσα. Κάποια μπουμπούκια του αστυνομικού ρεπορτάζ, για χρόνια στην απ΄έξω των ειδήσεων και φερέφωνα αστυνομικών του 1950, βγήκαν πάλι χτες και ξαναφωτογράφισαν τον ανώτατο αξιωματικό, χωρίς να έχουν το σθένος να τον κατονομάσουν.
Ο adiakritos, σιχαίνεται τέτοιου είδους πρακτικές. Γι αυτό και δημοσιεύει(γιατί απ’ ότι φαίνεται μόνον εμείς έχουμε το σθένος για να το κάνουμε), αυτούσιους τους διαλόγους Κατσαγάνη και Βλαστού για “τον ανηψιό του Ραχωβίτσα που υπηρετεί στη Δίωξη Ναρκωτικών και έχω άκρη εκεί να ενημερώνομαι για τα πάντα λόγω του μεγάλου”, όπως λέει επακριβώς ο πιστολέρο Κατσαγάνης που απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για ένα ρεμάλι τελειωμένο και το πιο ασήκωτο πιστόλι της σπείρας.
Για τους διαλόγους αυτούς, στους οποίους οι παραβατικοί εμπλέκουν(στημένα, ηθελημένα ή λέγοντας αλήθεια)τον νεαρό ανηψιό ενός μέχρι σήμερα αδιάφθορου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Οι παραβατικοί συνωμότες Βλαστός και Κατσαγάνης μπορεί να είχαν πάρει χαμπάρι ότι τους παρακολουθούν και με τον τρόπο τους να θέλησαν να στήσουν έναν έντιμο αξιωματικό, από τους σκληρούς διώκτες του εγκλήματος, στη λογική “χτυπάμε το σαμάρι για να πονέσει το γαιδούρι”. Ίσως. Θα πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις και από την περίπτωση, ο ανηψιός του Γιάννη Ραχωβίτσα να απετέλεσε όντως το “βαθύ λαρύγγι” των μαφιόζων.
Όπως και να χει, οι διάλογοι αυτοί πρέπει να δημοσιοποιηθούν. Γιατί όταν οι δημοσιογράφοι και κάποια εξυπνακίστικα blogg τους ξέρουν και παίζουν τρίλιζα ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ του άλλου, αυτό αποτελεί ηθικό εκβιασμό. Από σήμερα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ(ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ)θα πρέπει να καλέσει και τον κ.Ραχωβίτσα και τον ανηψιό του για παροχή εξηγήσεων και εαν υπάρχει θέμα, να πάρει κεφάλια. Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και ιδίως ο ίδιος ο νόμος. Εαν όμως δεν προκύπτει εμπλοκή-και αυτό μπορούν να το καταλάβουν εύκολα και από την άρση απορρήτου των τηλεφώνων οι αδιάφθοροι της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων-τότε είναι υποχρεωμένοι από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ να βγούν δημόσια και με δήλωση να αποκαταστήσουν και τον υποστράτηγο και τον αστυνομικό ανηψιό του που εκτός από συγγενής του είναι και προσωπικός οδηγός του. Εαν δεν κάνουν τίποτα από τα δύο, τότε τίθεται άλλο ζήτημα. Το οποίο, εαν παραστεί ανάγκη, θα το συζητήσουμε τις επόμενες μέρες…
Και κάτι ακόμα. Ο adiakritos είχε ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι δεν ζει με εξαρτήσεις. Δεν οφείλει σε κανέναν, δεν είναι εντολοδόχος κανενός, δεν συναλάσσεται για την απόκρυψη της αλήθειας. Κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Και άρχισαν τα βρώμικα παιχνίδια χρησιμοποιώντας φτηνά και αισχρά τερτίπια για να κηλιδώσουν τη φήμη των “σκληρών” και “άτεγκτων” που έχουμε αποκτήσει στο διαδίκτυο. Και δικαίως. Σε όλους αυτούς επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις…Οι πιο πολλές θα είναι οδυνηρές. Για την ίδια τους την επιβίωση στον διαδικτυακό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών