Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Η πιο κοντή έφηβη στον κόσμο!




15 ΕΤΩΝ ΜΕ ΥΨΟΣ 28 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ...!
Το μέγεθός της μετά βίας ξεπερνά αυτό μίας σχολικής τσάντας. Το βάρος της δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός κατοικίδιου σκύλου. Δικαιωματικά, λοιπόν, της ανήκει ο τίτλος της mascot του σχολείου.
Ο λόγος για την Jyoti, μία 15χρονη μαθήτρια από το Nagpur της Ινδίας, η οποία έχει ύψος μόλις 28 εκατοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα πέντε κιλά.
Η λιλιπούτια Jyoti δείχνει να απολαμβάνει τον τίτλο της πιο κοντής γυναίκας στον κόσμο, γεγονός το οποίο την κάνει «υπερήφανη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η 15χρονη, η οποία έχει το μισό μέγεθος από τη 2χρονη ανιψιά της, συνειδητοποίησε τη διαφορετικότητά της σε ηλικία τριών ετών. «Έβλεπα ότι όλοι ήταν μεγαλύτεροι από εμένα και σκεφτόμουν ότι έπρεπε να μεγαλώσω κι εγώ» τονίζει και προσθέτει: «Όταν πρωτοπήγα στο σχολείο, όλοι ήταν τόσο μεγάλοι που με φόβιζαν. Τώρα μου αρέσει να μιλάω με άλλους ανθρώπους».
Η μητέρα της χαριτωμένης Jyoti υποστηρίζει ότι «κανείς δεν ξέρει γιατί είναι τόσο μικρή. Ένας εξειδικευμένος γιατρός μας είπε ότι αυτό θα είναι το μέγεθός της για την υπόλοιπη ζωή της» και καταλήγει: «Μπορεί να είναι τόσο μικρή, αλλά η αγάπη μας γι’ αυτήν είναι πολύ μεγάλη».
Τα όνειρα της μικροσκοπικής 15χρονης, εξάλλου, ξεπερνούν κατά πολύ το μέγεθός της. Η Jyoti ελπίζει να καταφέρει να γίνει κάποια μέρα μεγάλη ηθοποιός. Μάλιστα, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε video clip του διάσημου Ινδού αστέρα της pop, Mika Singh.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News24

Καθημερινη
Ενημέρωση

Το PressOnIce επιλέγει για τις φωτογραφίες το:

Δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών